Matschema… igen…

Inför mitt första möte med PT-Micke blev jag ombedd att skriva ner allt jag äter och dricker så att han kan se hur min vardag ser ut och kan komma med förslag på förbättringar.

Jag har tidigare lagt upp hur jag åt de första nio dagarna men jag fyller nu på med fler dagar så att både ni och Micke får se under en längre tid hur det brukar se ut. Precis som tidigare har jag oftast väldigt mycket att göra och det leder till att jag har extremt lite tid över till att laga mat. Därför blir det ofta snabba nödlösningar men min totalt glutenfria kost håller jag alltid i alla fall.

Inom parantes har jag antecknat om jag ätit av någon annan anledning än att jag var hungrig.

Såhär har det sett ut:

Måndag  (ledig)

Frukost kl.10 Omelett på två ägg och halvt paket bacon, lök, paprika, tomater med te

Lunch: 15.30 Två kotletter med broccoli, sockerärtor och två matskedar pepparsås

Mellanmål: 17.00 En persika (sugen på sött efter maten men väntade tills 17.00)

Kvällsmål: 21.00 Te och fyra bitar 90% choklad  (sugen på nåt till te:et)

Mat_27  Mat_14    Mat_15

 

Tisdag  (Sömn: 22- 02.30 Jobb 04-12)

Frukost: 05.00 Kvarg med 1 äpple. Te

Frukost nr.2: 07.30 2 ägg, några skivor korv, ost, paprika och lite philadelphiaost + en tallrik med keso och ett 1/2 päron. Te

Lunch: 11.30 Två kotletter med broccoli, sockerärtor och två matskedar pepparsås

Middag: 17.00 Kyckling med grönsaker i ugn – broccoli, sockerärtor, bambuskott, vattenkastanjer, paprika, rödlök, champinjoner, chili, vitlök och cashewnötter. Ett glas ramlösa med smak.

Kvällsmål: 19.00 Te och två bitar 90% choklad (sugen på nåt gott direkt efter middag och på kvällen)

Mat_13     Mat_25    Mat_26

 

Onsdag   (Sömn: 20- 02.30 Jobb 04-12 och sen 16-18.30, däremellan på resande fot)

Frukost: 04.30 Kvarg med 1 äpple. Te

Frukost nr.2: 08.30 2 ägg, några skivor korv, ost, paprika och lite philadelphiaost + en tallrik med keso och ett 1/2 päron. Te

Lunch: 10.30 Kyckling med grönsaker i ugn

Mellanmål: 10-15 st cashewnötter

Middag: 15.30 Sallad med kyckling, mozarellaost och vitlöksdressing (ica-sallad på språng)

Kvällsmål: 22.30 Kvarg med hallon, te

Mat_23    Mat_12    Mat_20

 

Torsdag  (Sömn: 23- 02.30 Jobb 04-12)
Frukost: 03.30 ett halvt paket bacon, en halv lök, 2 stekta ägg

Frukost nr.2: 08.30 2 ägg, några skivor korv, ost, paprika och lite philadelphiaost + en tallrik med keso och ett 1/2 päron. Te

Lunch:  10.30 Kyckling med grönsaker i ugn

Mellanmål: 14.00 en näve cashewnötter och en liten daim (jättehungrig och daim fanns i lokalen där jag var – enkelt att ta till hands när energin tröt)

Kvällsmål:18.30 Sweet chili-kyckling och grönsaker med ris (tokhungrig och jättetrött efter en väldigt lång dag med lite sömn inför morgonpasset så köpte jag färdig mat på vägen hem)

Mat_9   Mat_25   Mat_11

 

Fredag  (Sömn: 20.30- 02.30 Jobb 04-12)

Frukost: 04.15 Kvarg med 1 äpple. Te

Frukost: 08.00 2 ägg, några skivor korv, ost, paprika och lite philadelphiaost + en tallrik med keso och ett 1/2 päron. Te

Lunch: 11.00 Resten av sweet chili-kycklingen från gårdagen

Middag: 17.00 Lax med sallad – romansallad, ruccola, paprika, tomater, rödlök, fetaost från get, cashewnötter

Kvällsmål: 00.30 1 banan, 1 persika, 2 bitar 70% choklad, 1 flaska vitamin well (efter 3 timmar dans)

Mat_13    Mat_11    Mat_7

 

Lördag (Sömn: 02- 08.30 Ledig men på loppis från 9.30 och hemma vid 19)

Frukost: 09.00 2 ägg med halvt paket bacon och lök

Mellanmål: 11.330 1 banan

Lunch: 13.30 Lax med sallad – romansallad, ruccola, paprika, tomater, , rödlök, fetaost från get, cashewnötter

Mellanmål: 19.00 Kvarg med blåbär och hallon

Middag: 21.00 Bönpasta med färska kantareller, fläskfilé, lök och risgrädde

Efterrätt: 22.00 Blåbärspaj med soya-vaniljkräm  (hade massor av färska blåbär och ville baka på dom)

Mat_8   Mat_1    Mat_2

 

Söndag (Sömn: 01.30 – 07 Jobb 9-20)

Frukost: Pannkaka på 1 banan och 2 ägg, med blåbär och rostade kokosflingor

Lunch: Lunch: 13.30 Lax med sallad – romansallad, ruccola, paprika, tomater, fetaost från get, äpple

Middag: 21.00 Bönpasta med färska kantareller, fläskfilé, lök och risgrädde

Kvällsmål: Blåbärspaj med soya-vaniljkräm (rester från gårdagen, ren och skär ”unna mig för att det var galet gott” )

Mat_5   Mat_3   Mat_1

 

Måndag  (Sömn: 01-07 Jobb 9-22)

Frukost kl.8 Kvarg och jordgubbar

Mellanmål: 10.30 1 banan

Lunch: 13.30  Köttfärsbiffar med sallad och coleslaw

Middag: 19.00  Lax med sallad – romansallad, ruccola, paprika, tomater, fetaost från get, äpple. Efteråt te med två bitar 90% choklad

Mat_6   Mat_19   Mat_15

 

Tisdag  (Sömn: 01-07 Jobb 9-22)

Frukost: 08.00 Bananpannkaka med kokosflingor och blåbär

Lunch: 12.30 Grillad kyckling med en sallad gjord på romansallad, ruccola, paprika, tomater, fetaost från get, äpple och köpt coleslaw

Mellanmål: 15.30 Kvarg med färska jordgubbar

Middag: 19.00 3 bitar fläskytterfilé med en sallad gjord på romansallad, ruccola, paprika, tomater, fetaost från get, äpple och  köpt pepparsås

Kvällsmål: Te

Mat_5    Mat_21    Mat_4

 

Onsdag  (Sömn 01- 09.30  Filminspelning 13-16 Jobb 16-18.30)

Frukost: Glömde anteckna

Mellanmål: 16.00 Cashewnötter

Lunch: 17.30 Sallad med kyckling (från Ica)

Middag: 22.30 Sallad med kyckling (från Ica) resten

 

Torsdag  (Sömn: 01-09.30 Ledig)

Frukost: 10.30 3 ägg

Mellanmål: 12.30 Keso med banan

Fika: 13.30 En bit blåbärspaj med sällskap (jag bjöd på fika)

Middag: 18.00 Tonfiskfilé med sallad och köpt aioli

Kvällsmål: 01. 00 Kycklingfilé med fetaost och tomat-och rödlöksröra  (efter 3,5 timme dans)

Mat_35    Mat_28    Mat_29

 

Fredag  (Sömn: 02.00 – 07.00 Jobb 9-22)

Frukost: 8.00 3 ägg med lite majonnäs

Lunch: 13.00 Tonfiskfilé med sallad och aioli

Middag: 19.00 Sallad med kyckling (från Ica)

Kvällsmål: 01.00 Keso med päron och kanel

Mat_28    Mat_20    Mat_30

 

Lördag  (Sömn: 01-09.30 Jobb 13.30 -22)

Frukost: 9.30 En halv omelett med ägg, bacon, paprika, tomater, ruccola, fetaost från får

Lunch: 15.00 1 kycklingfilé med sallad och köpt pepparsås

Middag: 20.00 1 kycklingfilé med sallad och köpt pepparsås

Kvällsmål: 23.30 Te och fyra bitar 70% choklad

Mat_31    Mat_32    Mat_16

 

Söndag  (Sömn: 01.30-10.00 Jobb 11.30 -20)

Frukost: 10.30 En halv omelett med ägg, bacon, paprika, tomater, ruccola, fetaost från får

Lunch: 13.00 Sallad med kyckling och mozarella, loka päron till

Middag: 21.30 Halloumiburgare på salladsbädd med lök, champinjoner och ”coleslaw” gjord på kimchi och creme fraiche

Kvällsmål: Te och 5-10 st delikatess-chokladbitar (för att fira semestern)

Mat_31    Mat_34    Mat_33

RSS
Facebook
YouTube
Instagram